fbpx

Pravila, pravila…

Svaki ugostiteljski objekat mora da vodi računa o urednosti i čistoći, odnosno održavanju higijene prostora.   Pre svega, propisi Svi koji su zaposleni na radnim mestima u kojima neposredno dolaze u dodir sa hranom moraju da urade obavezan zdravstveni pregled. Pa izgled Radnik koji radi sa hranom mora da održava

Saznaj više »
prijem robe

Prijem robe

Od samog starta projektovanja restorana treba voditi računa i  angažovati stručna lica i na taj način zaštititi svoju investiciju! Kada je reč o prijemu i skladištenju robe najvažniju ulogu imaju saobraćajnice. One su prva i osnovna tema projektovanja proizvodnih odeljenja (kuhinje, barovi). One treba da budu tako napravljene da ne

Saznaj više »
dizajn lokala

Nekoliko lekcija o dizajnu vizuelnog identiteta lokala

Osim visoko kvalitetne hrane i usluge, za uspešno poslovanje ugostiteljskog objekta bitan je i dizajn. Informacije koje gosti dobijaju od drugih gostiju sa web-a i društvenih mreža, utiču na njihov izbor mesta u kojima jedu. Upravo zato, pristup dizajnu lokala treba da bude promišljen i stručan. Dizajn vizuelnog identiteta mora

Saznaj više »